Ja imam sa patreona stari… Zaista radi
Daa secam se dok je bio na yt…Ali moje iskustvo ne potice od toga da su me devojke spopadale nego da su dvojica u kaficu hteli da se pobiju sa mnom jer sam ih kao “popreko gledao” hahah
Ali cini se kao da taj field ne aktivira Androstenol nego Androstenon…Samo Androstenon ima taj efekat da te ljudi “mrze”
Upravo to. Cak je i sapien potvrdio to u komentarima pre par godina secam se dobro.
Daa…Ovih poslednjih par meseci sam dosta izgubio zbog onog lika Sigh Silent Energy…Sahiela napisao u jednom trenutku da je covek next level u odnosu na ostale i ja se nalozio pa u tom trenutku poceo da izbacuje neke kreativne stvari i potpuno sam celu playlistu zamenio sa njegovim stvarima i naravno nikakav efekat…Od juce sam ponovo poceo da slusam samo Sapiena,Maitreyu i SZ
Ee zanimljiva stvar, dodao sam LGD 4033 i YK11 od Sapiena i kombinaciji sa Androgenim receptorima,Testosteron,DHT i Weight Gainer i osecam se kao da sam stvarno na steroidima Malopre mi je iz “nekog razloga” naisao bes…Ja nzm, nista se nije desilo, niko me nije dirao ali sam doslovno poceo da se znojim i besnim u sebi
Pa hormoni preterao si…tako i ja.
Sad doduse samo koristim extreme muscle growth stari od sapiena i vezbam calisthenics i vidi se definicija
Kad god zapocinjem neki program Extreme Muscle Growth mi je osnova, najjaca stvar
Ali ovo od malopre mi se nikad nije desilo jer sam inace miran po prirodi i retko se iznerviram ali u jednom trenutku mi doslo da zaplacem znas, nisam znao sta da radim…Sedim samo na trosedu i kljucam od besa a ne znam kako da se ugasim
Bah…
It seems Microsoft doesn’t support ‘Bosnian’ at the moment.
Yeah, it was just funny that for the first non-English thread on the forum, the translator didn’t work. All well.
How i can activate translator on forum ?
@Nikolay see this thread:
Pozdrav svima!